Data & AI Agency

Van data naar inzicht

Van het verbeteren van bedrijfsprestaties tot op AI gebaseerde besluitvorming. Als Data Engineers en scientists helpen we bedrijven hun dromen te realiseren.
Kom koffie drinken

Analyseren

De eerste stap is het begrijpen van jouw data. Door KPI-dashboards en -rapporten te maken, zetten we data om in inzichten.

Meer over analyses

Voorspellen

Leg de basis voor het voorspellen van toekomstige trends en gedrag. Wij creëren AI-modellen op basis van de door jou verzamelde data.

Meer over voorspelling

Verbeteren

Start met het implementeren van concrete stappen op basis van je voorspellingen om je organisatiedoelen te bereiken.

Meer over verbeteren
Data Platform

Direct inzicht in al uw gegevens met ons Data Platform

Met ons Data Platform verbinden we direct uw applicaties en bieden direct inzicht voor elk team.
Data digital team member

Strategy Day

Tijdens de Data Strategy Day werk je samen met onze data scientists aan het opstellen van een datastrategie. Dit is het  fundament voor de op data gebaseerde initiatieven van jouw organisatie. Gezamenlijk bepalen we de doelstellingen en leggen we een heldere routekaart vast om de strategie succesvol te implementeren.

SocialBlox image
Meer over de Data Strategy Day

Data Check

We onderzoeken jouw data om het potentieel ervan te bepalen in lijn met jouw doelstellingen. Met grondige analyses onthullen we waardevolle inzichten en patronen, en identificeren we mogelijke gebieden voor optimalisatie. Indien nodig bieden we ook hulp bij het organiseren en structureren van jouw verzamelde gegevens.

SocialBlox image
Plan een datacheck
White board action shot
Data Digital HQ impression

Rapportage

We leveren regelmatig een gedetailleerd data rapport met inzichten en persoonlijk advies van onze data engineers. Deze rapporten gaan verder dan het presenteren van ruwe data; ze vertalen informatie naar bruikbare aanbevelingen die aansluiten bij jouw specifieke doelen en doelstellingen.

SocialBlox image

Datasprints

Via sprints van twee weken werken we samen aan gezamenlijke inspanningen om vooruitgang te boeken richting jouw doelen. Elke sprint is een goed georganiseerde en tijdgebonden onderneming. Deze agile aanpak garandeert dat jouw doelstellingen voorop blijven staan in onze inspanningen.

SocialBlox image
Data Agency release celebration
Use case

AI voorraad voorspelling

JustStock optimaliseert de volledige supply chain. Hierbij wordt alles naadloos beheerd. Van inkoop tot opslag. Met JustStock krijg je realtime-inzicht in voorraadlocaties en behoeften. Ons geavanceerde algoritme voorspelt toekomstige voorraadniveaus en geeft tijdig aan wanneer acties voor inkoop of verplaatsing nodig zijn. Dit alles is naadloos geïntegreerd in een gebruiksvriendelijke data-applicatie.

We stimuleren de groei van apps met een team van data experts

Team picture of Coffee Digital
Team van Coffee Digital
App Promoten
Saas marketing bureau

Een meeting plannen

Hoe kunnen we helpen?

Neem contact met ons op

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op!
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.